fbpx

В Івано-Франківську пройшли ювілейний «Франківський подіум» і «Золотий їжак»

Стиль життя 09:42, 19.05, 2014

Ювілейний 20-й показ модного одягу «Франківський подіум» та 10-й фестиваль перукарського мистецтва «Золотий їжак» відбулись у "Пасажі Гартенбергів". Цього року організатори вирішили зробити об’єднане масштабне свято.

Близько 20 колекцій продемонстрували дизайнери та перукарі з Івано-Франківська, Коломиї та Чернівців. Розпочалося дійство з революційного танцю і патріотичної колекції Олени Васенко. Салон-перукарня «Монро» представив три колекції. «Мій янгол» та «Монстерхай» демонстрували діти в образах янголяток та монстриків. Перукарі з «Монро» доповнили колекцію одягу молодого перспективного дизайнера Оксани Кравець «Юність, надія, революція», виконану з урахуванням українських традицій, але в сучасній манері. Дизайнер зі стажем Олександра Григорук, не зраджуючи традиціям, показала колекцію одягу із натуральних тканин «Етно-Еко». Казкові образи ляльок втілила у своїй колекції Ната-Мета. Дует Лілія Шершун та Вікторія Нісонська представили екстравагантну колекцію візажу «Diamond». Гостя з Чернівців дизайнер Тетяна Стрілецька у своїх виробах поєднала класичні моделі із сучасними тенденціями кольорів та аксесуарів. Вишукані «Мелодії Парижа» спільними зусиллями втілили в реальність представники компаній «Іво-оптика» і «Ессо». Учасниця кількох сезонів «Франківського подіуму» Надія Зайцева також не оминула етно-мотиви. А перукарі з Коломийського салону-перукарні «Мадонна» вразили епатажною колекцією «космічних» зачісок. Манана Богачевська не стримала своїх фантазій, представивши відверті моделі одягу. Майстри салону-перукарні «Класика» показали більш традиційні зачіски. Елегантні сукні були продемонстровані в колекції «Роял». Також були весільні зачіски.

У програму увійшов і розіграш призів. Двоє глядачів, яких було обрано шляхом жеребкування, отримали по парі окулярів від «Іво-оптики», а справжньою щасливицею виявилась студентка, яка виграла підвіску із діамантом від партнерів заходу – компанії «Золотий вік». Для присутніх співав Олег Чигер і насамкінець він же переконав господиню свята — директора модельної школи «Ювента» Тетяну Терсенову-Заводовську — заспівати для гостей.

Фото з події за посиланням.

Зазначимо, що «Франківський подіум» — це шоу-програма, основною метою якої є популяризація творчості молодих й іменитих дизайнерів Західного регіону України. Покази проходять з 2002 року і є авторським проектом модельного агентства «Ювента».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: