fbpx

В Івано-Франківську збирають кошти на купівлю міношукача

Суспільство 13:05, 09.05, 2017

На Вічевому майдані Івано-Франківська волонтери УДА представили фотовиставку "Українська Добровольча Армія на захисті нації та держави" та провели невеликий волонтерський ярмарок. Мета заходу – збір коштів на міношукач.

"Існує багато різновидів вибухових пристроїв, які металошукач просто не бачить, тому бійці наражаються на велику небезпеку. Саме тому міношукач – дуже важливий. Ми хочемо, аби наш підрозділ був забезпечений такою технікою, яка вбереже бійців на фронті. А за допомогою фотовиставки ми показуємо людям бойовий шлях Української Добровольчої Армії, події, які відбуваються на передовій, але найголовніше – емоції. Тут, на мирній території, не чути війни, а ця виставка має показати людям, з чим борються наші бійці. Ми намагаємося довести: тил і фронт мають бути єдиними", – повідомив керівник прикарпатського відділення штабу Яроша Василь Абрамів.

Міношукач планують передати у саперний підрозділ Української Добровольчої Армії.

Кошти на міношукач можна перераховувати на рахунок № 26008052521176 ПАТ КБ "ПРИВАТБАНК" (ЄДРПОУ 14360570, код банку 336677) або безпосередньо передавати волонтерам за адресою: Івано-Франківськ, площа Ринок, 14 (3 пов.), Волонтерський підрозділ УДА Прикарпаття.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: