fbpx

У Калуші 18-річна дівчина після застілля обікрала пенсіонера

Суспільство 07:54, 14.03, 2017

​Після візиту 18-річної калушанки до 62-річного чоловіка з його будинку зникли мобільні телефони "Нокіа" та "Самсунг".

Проведеними розшуковими заходами правоохоронці встановили причетність до крадіжки 18-річної гості.

Як з’ясували правоохоронці, дівчина зайшла в гості до потерпілого і вони разом розпивали спиртне. Згодом господар відволікся, а гостя скористалася нагодою і привласнила телефон. Чоловік здивувався тому, що вона раптово, не попрощавшись, пішла, але пізніше виявив зникнення телефона, пише КУРС з посиланням на СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

Чоловік зателефонував до підозрюваної, щоб перепитати, чи вона не брала телефон, дівчина пояснила, що випадково прихопила з собою пристрій і зараз принесе. Повернувшись до потерпілого, крадійка, замість повернути телефон, прихопила і той, з якого телефонував господар. Така зухвала поведінка розгнівила чоловіка, і він повідомив до поліції.

У скоєному зловмисниця зізналася та пояснила, що крадені телефони здала в ломбард, а отримані кошти потратила на власні потреби.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмисниці загрожує покарання у вигляді штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або виправні роботи строком до двох років, або арешт до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: