fbpx

У Калуші чоловік намагався вкрасти камеру відеоспостереження з фасаду відпочинкового закладу

Суспільство 08:13, 16.03, 2017

До Калуського відділу поліції звернувся 33-річний мешканець райцентру з повідомленням про те, що невідомий вкрав камеру відеоспостереження з фасаду відпочинкового закладу та був затриманий власником на гарячому.

Правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 29-річний місцевий житель, який уже притягувався до відповідальності за вчинення майнових злочинів, інформує Сектор комунікації ГУНП в Івано-Франківській області.

Як з’ясувалося, зловмисник посеред дня, проходячи повз відпочинковий заклад, помітив камеру та вирішив її викрасти. Ножицями він обрізав дроти, вирвав камеру та спробував втекти, але його наздогнав та затримав власник та відразу викликав поліцію.

Злодія затримано в порядку статті 208 КПК України. Його перевіряють на причетність до вчинення інших злочинів. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (крадіжка, вчинена повторно) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців, або обмеження волі на строк до п'яти років, або позбавлення волі на той самий строк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: