fbpx

У Калуші чоловік обікрав підсобку у багатоповерхівці

Суспільство 18:35, 18.03, 2017

До Калуського відділу поліції звернулась 41-річна мешканка міста та повідомила про те, що невідома особа проникла до підсобного приміщення багатоповерхівки, звідки викрала перфоратор, фритюрницю та набір інструментів вартістю понад 1000 гривень.

Правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 35-річний житель району, який уже неодноразово притягався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів. Поліцейські викрадене майно вилучили та після завершення слідства повернуть потерпілій, інформує Сектор комунікації ГУНП в Івано-Франківській області.

Вчора Рожнятівський суд обрав  зловмисникові міру запобіжного заходу – тримання під вартою за раніше скоєний злочин – крадіжку. Зараз він перебуває у СІЗО.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Проводиться слідство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: