fbpx

У Калуші чоловік порізав товариша за борги

Суспільство 14:32, 12.09, 2016

10 вересня близько 24-ї години житель приміського села прийшов до свого знайомого, 33-річного жителя Калуша, оскільки той винен йому гроші. Проте замість мирного вирішення питання на ґрунті довготривалих неприязних відносин між ними виник словесний конфлікт, який переріс у бійку.

Зловмисник витягнув ніж та наніс удар у праву підреберну ділянку співрозмовнику, чим спричинив останньому тілесні ушкодження у вигляді проникаючої різаної рани черевної порожнини з крововиливом у черевну порожнину. Після чого пішов до будинку, пише КУРС з посиланням на СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

Потерпілого, якого зловмисник залишив стікати кров’ю, побачили випадкові перехожі та викликали швидку допомогу.

Травмованого доставлено до лікувального закладу, де чоловіка прооперували. Загрози його життю немає.

Поліцейські з’ясували, що до вчинення тяжких тілесних ушкоджень, внаслідок яких потерпілого було доставлено у лікувальний заклад, причетний 33-річний його знайомий.

За цим фактом правоохоронцями розпочато кримiнальне провадження, передбачене ч. 1 ст. 121 (умисні тяжкі тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України.

На цей час калушанину оголошено про підозру у вчиненні злочину та вирiшується питання про обрання мiри запобiжного заходу.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: