fbpx

У Калуші поліцейські затримали злодія, який обікрав сусіда. ФОТО

Суспільство 13:27, 15.02, 2017

Вчора о 01.30 год. на одній із вулиць Калуша поліцейські помітили чоловіка, який ніс бензиновий електрогенератор та електричний подовжувач на барабані. Чоловік, помітивши службовий автомобіль поліції, кинув речі і почав втікати.

З’ясувалося, що він мав підстави втікати від правоохоронців, оскільки опівнічної пори, зірвавши навісний замок, проник до гаражного приміщення сусіда, звідки вчинив крадіжку генератора марки HAVIHATORSPQ 2700 та електроподовжувача. Не донісши крадене додому, злодій потрапив до рук правоохоронців, інформує сектор комунікації ГУ Нацполіції в області.

У скоєному 34-річний зловмисник зізнався та пояснив, що крадіжку скоїв через брак коштів. Наразі йому оголошено підозру у скоєнні злочину та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу – тримання під вартою.

Крім того, затриманий в 2015 році вийшов з місць позбавлення волі, але на шлях виправлення таки не став та продовжив своє кримінальне ремесло.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: