fbpx

У Калуші поліція затримала двох молодиків з марихуаною та наркотичним пристроєм

Суспільство 15:02, 10.01, 2017

Два випадки було зареєстровано у Калуші.

Про це повідомляє Сектор комунікації ГУНП в Івано-Франківській області.

На вихідних під час здійснення патрулювання калуські правоохоронці, перевіряючи документи водія автомобіля марки "ВАЗ", помітили, що чоловік поводився підозріло, надто хвилювався. При поверхневому огляді 20-річного районного мешканця у внутрішній кишені куртки виявили та вилучили коробку з-під сірників, в якій була подрібнена речовина темно-зеленого кольору, зовні схожа на марихуану.

Подібний випадок зареєстрували наступного дня. Перехожий, якого виявили поліцейські, перебуваючи на маршруті патрулювання, намагався уникнути зустрічі з ними. Під час розмови з правоохоронцями місцевий мешканець поводився схвильовано і постійно тримав руку в кишені. При поверхневому огляді в 16-річного калушанина виявили та вилучили пристрій для викурювання марихуани із нагаром чорного кольору. Вилучене направлено на експертизу, проводиться перевірка.

За цими фактами розпочаті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 309 "незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту" Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від мінімального – у вигляді штрафу до максимального – позбавлення волі до трьох років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: