fbpx

У Калуші поліція затримала інтернаціональну групу автозлодіїв

Суспільство 09:25, 14.01, 2016

Один із чоловіків кинувся на поліціянта з ножем. Той відстрибнув убік. Після цього зловмисники почали тікати на своєму авто (з латвійськими номерами) у бік Івано-Франківська.

Серед білого дня у районі "п’ятачка" троє чоловіків намагалися обікрасти автомобіль. На те надійшов господар авто, який застав крадіїв на "гарячому". Зав’язалася бійка, на яку нагодився працівник поліції, що випадково опинився на місці події.

Один із чоловіків кинувся на поліціянта з ножем. Той відстрибнув убік. Після цього зловмисники кинулися навтьоки на своєму авто, яке було на латвійських номерах, у бік Івано-Франківська, інформують Вікна.

Подробиці розповів Володимир Цибульський, заступник начальника Калуського відділу ГУ Національної поліції в Івано-Франківській області.

Зловмисники неслися на великій швидкості. За містом швидкість авто перевищувала, за деякими даними, 150 кілометрів на годину. За мостом у Вістовій швидкість збавили, однак все одно не впоралися з керуванням, погнули відбійник та злетіли у кювет.

"Вони самі вийшли, я їм зразу сказав, що потрібно "швидку допомогу". Вони ще були в шоці, – розповів Олександр Проданюк, очевидець.  В міліції  свої справи, моя справа була допомогти людям".

У ДТП, за попередніми висновками медиків, зловмисники серйозних ушкоджень не зазнали. Двоє з них  кавказької національності, один  франківець.

Найстаршого із чоловіків, 38-річного, із перемотаною головою госпіталізували до Калуської ЦРЛ. Двох молодших  29 і 26 років  відвезли до Калуського відділу поліції. При обшуку у чоловіків вилучили знаряддя злочинів.  

На цей час правоохоронці встановлюють, чи причетні зловмисники до аналогічних злочинів. Адже тільки за грудень минулого року до Калуського відділу поліції надійшло п’ять заяв про крадіжки з автомобілів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: