fbpx

У Калуші посмертно нагородили відзнакою волонтера

Суспільство 18:43, 06.02, 2017

У Калуші відбувся благодійний концерт "Тепло сердець для воїнів АТО", організатором якого значиться Храм Різдва Пресвятої Богородиці.

На благодійному концерті виступили мистецькі колективи міста. Під час концерту відбувався ярмарок солодощів, а кошти, виручені від продажу, підуть на потреби воїнів АТО. Також усі охочі могли написали листа воїнам АТО, пишуть "Вікна".

"Ми з вами на коліна не станемо – як би цього не хотіли наші північні сусіди,  зауважив під час концерту о. Федір Мороз.  Хто був там, то вже не може без тих хлопців, без побратимів, без того виміру життя. Ми все робимо, щоб з нашою поміччю вони наблизили перемогу якнайшвидше".

"Церква ніколи не залишала свій народ,  акцентував о. Іван.  Ми, священики, військові капелани, йдемо туди, де потрібна наша допомога. Перемога буде за нами, бо на нашій стороні істина. А де істина, там і Бог".

На концерті збирали кошти для потреб воїнів АТО. А сьогодні калушани вирушили на Схід, щоб передати зібране для військових АТО.

Також під час концерту о. Федір Мороз нагородив медаллю за жертовність і любов до України Аллу Кобуту.

Такою ж медаллю посмертно було нагороджено відомого калушанина і волонтера, телевізійника Олександра Овсієнка, який понад рік як помер від важкої недуги. Замість нього медаль вручили молодшому сину Олександра Овсієнка Євгену.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: