fbpx

У Калуші призупинили роботу підприємства, яке забруднює навколишнє середовище

Суспільство 19:05, 28.05, 2016

У п'ятницю, 27 травня, до міського голови Ігоря Матвійчука з письмовою заявою звернулись мешканці вулиць Долинська, Привокзальна, Козоріса, Каракая про те, що приватне підприємство "Пімет" в результаті своєї діяльності забруднює повітря.

На місце роботи ПП "Пімет" виїхали фахівці Калуського міськрайвідділу ДУ "Івано-Франківський обласний лабораторний центр ДСЕСУ" для замірів повітря та визначення ступеня його забруднення. Терміново було створено виїзну комісію під головуванням першого заступника міського голови Галини Романко, інформують "Вікна".

В комісії брали участь: начальник управління з питань надзвичайних ситуацій міської ради Ігор Головатчук, завідувач Калуського міськрайвідділу ДУ "Івано-Франківський обласний лабораторний центр ДСЕСУ" Богдан Пеленичка, спеціаліст першої категорії з питань екології управління з питань надзвичайних ситуацій міської ради Леся Дзундза, власник ПП "Пімет" Іван Кондрат. У виїзній комісії активну участь брали мешканці прилеглих до цього підприємства вулиць, які негативно висловлювалися стосовно забруднення їхніх вулиць викидами асфальтної установки.

Комісія за згодою власника ПП "Пімет" призупинила діяльність підприємства з 28 до 30 травня 2016 року.

30 травня 2016 року на ПП "Пімет" буде працювати виїзна комісія за участю фахівців обласної екологічної інспекції, яка проведе детальну перевірку дотримання екологічних вимог в роботі підприємства.

По закінченню роботи комісії буде визначено подальше функціонування підприємства.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: