fbpx

У Калуші юнак до смерті забив товариша по чарці

Суспільство 15:03, 28.02, 2017

Трагедія трапилася у ніч на суботу, 25 лютого. Про виявлення тіла чоловіка у своєму будинку до поліції повідомив сам підозрюваний.

Виїхавши на місце події, правоохоронці встановили, що напередодні потерпілий, 54-річний житель Калуша, прийшов до хлопця у гості, де вони разом розпивали спиртні напої. Згодом між ними виник словесний конфлікт на побутовому ґрунті, потім дійшло до бійки, пише КУРС з посиланням на СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

Захмелілий хлопець наніс потерпілому близько десяти ударів кулаками в область голови, спричинивши закриту черепно-мозкову травму, перелом кісток черепа та носа, після чого пішов спати в іншу кімнату. 

Прокинувшись вранці наступного дня, зловмисник виявив знайомого без ознак життя і відразу ж викликав поліцію. Правоохоронці затримали його в порядку ст. 208 КПК України, оголосили про підозру вчинення кримінального правопорушення. Судом обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Крім того, незважаючи на молодий вік, підозрюваний був судимий за незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: