fbpx

У Калуші затримали двох любителів дармового алкоголю

Суспільство 19:35, 24.03, 2015

Працівники Державної служби охорони затримали двох чоловіків, які намагалися вкрасти у супермаркеті дорогі алкогольні напої.

Інцидент стався в одному із супермаркетів Калуша. Охоронці магазину помітили підозрілу поведінку двох покупців, що досить довго прогулювались біля полиць з алкоголем. Та коли охорона зупинила чоловіків для огляду, ті повелися агресивно й зчинили скандал. Персоналу магазину довелось викликати міліцію, пише КУРС з посиланням на прес-службу ДСО в Івано-Франківській області.

На виклик прибув наряд групи затримання Калуського відділу Державної служби охорони, міліціонерам відмовляти в огляді "ображені" чоловіки вже не стали. Під час поверхового огляду в затриманих виявили та вилучили дві пляшки коньяку та пляшку мартіні.

На місце також було викликано слідчо-оперативну групу міліції для з’ясування обставин злочину та встановлення осіб затриманих.

Любителям безкоштовного елітного алкоголю загрожує покарання, передбачене частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: