fbpx

У Карпатах депутат райради на полюванні застрелив майора поліції

Суспільство 12:58, 17.06, 2016

Вранці п'ятниці, 17 червня, на Закарпатті під час полювання був вбитий через необережність майор поліції, начальник сектору з контролю над обігом зброї в сфері дозвільної системи Головного управління Національної поліції у Закарпатській області Михайло Січка.

Про це пише Новое врямя з посиланням на голову Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадія Москаля.

"Депутат Великоберезнянської районної ради від Радикальної партії Олега Ляшка (колишній співробітник Великоберезнянського райвідділу міліції) Іван Псяйка разом зі своїм знайомим Михайлом Січкою (майор поліції, начальник сектору з контролю над обігом зброї в сфері дозвільної системи Головного управління Національної поліції у Закарпатській області) пішли на полювання у лісовий масив поблизу с. Лубня на території УНПП. Під час полювання В. Псяйка з необережності застрелив свого напарника М. Січку, в результаті чого той загинув на місці", – цитує Москаля прес-служба.

Губернатор висловив співчуття рідним і близьким загиблого, але додав, що "фігуранти нещасного випадку, які мають пряме відношення до правоохоронних органів і в першу чергу мали б слідкувати за дотриманням закону, займалися браконьєрством на території Ужанського національного природного парку".

За його словами, він дав доручення прокуратурі та управлінню Національної поліції "ретельно вивчити обставини трагедії і зробити жорсткі висновки".

"Нікому ніяких поблажок не буде, перед законом всі рівні. Цей випадок повинен стати наукою для всіх інших, хто захоче демонстративно порушувати закон",  підкреслив Москаль.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: