fbpx

У Коломиї бійці з подарунками завітали у сиротинець. ВІДЕО

Суспільство 16:06, 27.04, 2017

Подарунки, солодощі, постільна білизна та гроші – з такими подарунками бійці 10 ОГШБр завітали в гості до вихованців будинку сімейного типу в Коломиї.

Там дівчаток та хлопчиків під свою опіку та любов взяла сестра Вероніка. Діти неймовірно зраділи зустрічі. А дорослі мужні чоловіки ледь стримували сльози, йдеться в сюжеті НТК.

Цей заклад у Коломиї знають як сиротинець святого Миколая Коломийсько-Чернівецької єпархії. Щоправда, останнім часом сестра Вероніка, яка тут господарює, навіть вивіску зняла з фасаду. Тут вона виховує діток, які стали для неї найріднішими у світі – тепер це велика сім'я. Саме сюди приїхали військові 10 ОГШБ. Привезли подарунки. Задоволення від спілкування отримали всі. Військові розмовляли з дівчатками, цікавилися їхнім життям, як вони проводять свій час. І переконалися, що це справжня родина. Особливо радіють таким зустрічам чоловіки, бійці, які пережили жахи війни. Кажуть, тут сприймаєш усе по-іншому, страх минає, а на душі стає спокійно.

Дітки охайні, усміхнені, радіють спілкуванню, людей у формі зовсім не бояться. Навпаки, дуже щиро і безпосередньо йдуть на контакт і знову чекають їх в гості.

Тут під крилом сестри Вероніки у теплій затишній атмосфері живе та виховується 10 дівчаток різного віку. Це будинок сімейного типу, для восьми діток сестра Вероніка прийомна мама. Тому це справжня родина, де усі люблять і шанують одне одного. Адже більшість дівчаток – сироти, тому лише тут дізналися, якою може бути справжня материнська любов.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: