fbpx

У Коломиї до Дня молоді оновили студентський сквер

Суспільство 16:07, 26.06, 2017

До Дня молоді коломияни отримали красивий, зручний куточок з вільним доступом до WiFi та імпровізованою сценою, де можна приємно провести час. Студенти матимуть можливість тут відпочити між парами, та й, зрештою, усі коломияни оцінять зручність по-новому облаштованої частини середмістя.

"Символічно те, – каже заступник міського голови з питань архітектури, будівництва та земельних відносин Олег Дячук,  що проект студентського скверу розробив на той час студент Львівського університету архітектури і спеціаліст відділу архітектури та містобудування Андрій Теслевич. Ми не могли не відзначити працю Андрія, тож розпорядженням міського голови від 23 червня він працюватиме на посаді головного спеціаліста відділу архітектури і містобудування".
Над облаштуванням скверу працюватимуть і надалі. Крім іншого, обов’язково додадуть тут системи декорацій, щоб на їхньому фоні можна було робити фото чи просто милуватися, щоб це була ще одна з туристичних принад Коломиї, повідомляє прес-служба Коломийської міської ради..
"Коломияни отримають ще й інші рекреаційні зони,  продовжує Олег Дячук.  Наступні проекти, які незабаром плануємо здійснити,  це спортивно-розважальний парк із зеленою і спортивною зонами та велодоріжками у мікрорайоні "Гомону". Також у сквері біля музею писанкового розпису за грантові кошти ЄС і міського бюджету плануємо облаштувати відкрите місце для різноманітних літературних заходів".
Олег Дячук висловив вдячність насамперед команді будівельників і громадських активістів, які об’єднали свої зусилля і облаштували місце для мистецьких акцій і відпочинку молоді – студентський сквер, який сьогодні передано в управління коломийському студентству.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: