fbpx

У Коломиї понад 1000 дітей отримали подарунки за найкращі малюнки. ВІДЕО

Культура 14:30, 20.04, 2017

Понад 1000 дітей зібрались на стадіоні "Юність" у Коломиї. Напередодні благодійний фонд "Покуття" оголосив конкурс Великоднього малюнку. Тепер підбивали підсумки та оголошували переможців.

Конкурс малюнків – це вже традиційний захід для благодійного фонду "Покуття". Його організовують напередодні великих християнських свят. Тепер учасники конкурсу створювали малюнки, присвячені Великодню. Вперше такий конкурс організували два роки тому, – пригадує засновник благодійного фонду, Андрій Іванчук, – тоді взяли участь менше півсотні діток.

Під час перших конкурсів виникла традиція відзначати не лише переможців, а усіх, без винятку, авторів малюнків. Впроваджують цю традицію і до сьогодні, йдеться в сюжеті каналу "НТК".

Загалом, участь у конкурсі взяли понад 1200 дітей. З Коломиї та району. Свої роботи надсилали і діти з інших районів та навіть областей. Переможців визначили у трьох вікових категоріях, адже участь у конкурсі брали діти від трьох до 15-ти років. У фонді "Покуття" діляться: мали роботи на не один вечір, аби ознайомитись з малюнками. Учасники часом надсилали доволі професійні твори, тому одним з найважливіших критеріїв була – самостійність, тобто дивились, чи малюнок дитина створила сама, чи їй допомагали батьки або вчителі. За перші місця дітям дарували наплічники, другі і треті отримали – набори для малювання. Ще меценати фонду у кожній номінації визначили по вісім кращих малюнків, які були за крок до перемоги, – їм подарували літературу. До слова, без подарунків не залишився жодний учасник – всі, хто надіслав свою роботу, отримав набір канцтоварів від благодійного фонду "Покуття".

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: