fbpx

У Коломиї рецидивіст з ножем пограбував студента

Суспільство 14:40, 30.11, 2016

​29 листопада до поліції звернувся студент одного з вищих професійних училищ Коломиї з повідомленням про те, що невідомий чоловік, погрожуючи йому фізичною розправою та демонструючи ніж, відібрав у нього гроші.

За цим фактом поліція розпочала негайні пошуки причетного до злочину.

Як встановили правоохоронці, зловмисник підійшов до хлопця в одному з торгових закладів райцентру. Чоловік, погрожуючи юнакові та демонструючи ніж, вивів його на вулицю, де заволодів його грошовими коштами в сумі 2200 грн, пише КУРС з посиланням на СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

30 листопада оперативні працівники управління кримінальної поліції ГУНП в Івано-Франківській області спільно з правоохоронцями з Коломийщини затримали підозрюваного, коли той прийшов у СІЗО м. Івано-Франківська, щоб передати передачу сестрі.

Підозрюваним виявився 43-річний житель Івано-Франківська, який тимчасово проживав у одному із сіл Коломийського району, звільнившись весною із місць позбавлення волі, де відбував покарання за вчинення подібного злочину.

За цим фактом поліція завела карну справу за вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років з конфіскацією майна.

Наразі зловмисника затримано в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про оголошення підозри та обрання судом міри запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Проводиться слідство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: