fbpx

У Коломиї розшукують двох підлітків за підозрою у крадіжках

Суспільство 13:37, 20.02, 2017

До відділу поліції в один день надійшло два повідомлення про крадіжки у Коломиї кондиціонера з фасаду будинку та металобрухту з приватного господарства.

Правоохоронці розпочали пошуки зловмисників, у результаті яких одержали докази причетності до вказаних крадіжок двох неповнолітніх мешканців міста 14 та 17 років. Ініціатором був старший з юнаків, який уже мав судимість за вчинення крадіжок, пише КУРС з посиланням на СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

49-річна коломиянка, яка звернулася до поліції із заявою про крадіжку, вказала, що невідомі у ніч з 17 на 18 лютого викрали з фасаду будинку зовнішній блок кондиціонера вартістю понад 9000 гривень.

Вдень хлопці знову вчинили крадіжку уже з господарства 72-річного коломиянина. Крадії, зірвавши навісний замок, проникли у підсобне приміщення господарства заявника, звідки викрали металобрухт вартістю понад 600 гривень. 

Правоохоронці встановили, що зловмисники здали викрадене у пункт прийому металобрухту.

За цими фактами розпочато досудове розслідування за ч. 1 та ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, триває слідство.

Правоохоронці розшукують юних зловмисників для притягнення їх до кримінальної відповідальності.

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: