fbpx

У Коломиї троє чоловіків намагалися пограбувати магазин: продавець одного затримав, інші втекли

Суспільство 11:29, 30.06, 2017

У Коломиї посеред білого дня троє чоловіків намагалися пограбувати магазин з продажу мобільних телефонів. Продавець зміг затримати одного зловмисника, інші втекли.

Правоохоронці на місці події задокументували злочин та встановили особу затриманого зловмисника. Ним виявився 31-річний мешканець Львова, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок і грабежів, інформує СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

Як з’ясувалося, затриманий львів’янин разом із двома спільниками зайшли в магазин з продажу мобільних телефонів. Один з них попросив продавця допомогти вибрати кабель USB до телефонного апарата, інший нібито хотів придбати мобільний телефон для свого племінника. Тож коли продавець відійшов до вітрини й почав показувати "покупцям" товар, їх спільник відкрив касу і забрав гроші. Це помітив продавець, який сказав, аби зловмисник повернув кошти, інакше він викличе поліцію. Чоловік поклав гроші на прилавок і разом зі спільниками намагався втекти з торгового закладу. При цьому перечепився об поріг і впав. Його затримав продавець і передав прибулим за викликом працівникам поліції

Мешканця Львова затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Працівники поліції встановлюють особи його спільників та місце їх перебування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: