fbpx

У Коломиї урочисто відкрили відремонтований приймальний покій пологового будинку

Суспільство 11:42, 10.10, 2017

Коломийський пологовий будинок працює з 1973 року. Щороку тут народжується приблизно 1800 дітей.

У 2017 році після завершення загальнобудівельних робіт у пологовому будинку відкрито відділення анестезіології з палатами для інтенсивної терапії, неонатологічне відділення з палатами для інтенсивної терапії та цілодобовими постами, завершено капітальний ремонт обсерваційного відділення, інформує прес-служба Івано-Франківської ОДА.
 

За ініціативи головного лікаря Богдана Ленчовського, народних депутатів України, голови районної державної адміністрації Любомира Глушкова, голови районної ради Романа Дячука, міського голови Ігоря Слюзара та депутатів районної і міської рад проведено капітальний ремонт приймального покою пологового будинку, проведено нову теплотрасу, замінено обладнання для водопостачання.

Для забезпечення вищезазначеного ремонту виділено кошти в сумі 1 100 000 грн з державного, районного та міського бюджетів.

У планах на майбутнє – провести капітальний ремонт операційної та родильних залів, а також заплановано перекриття даху і капітальний ремонт післяпологових  палат.

Зазначимо, пологовий будинок відзначений пам’ятною відзнакою за активну співпрацю в межах Україно-Швейцарської Програми "Здоров’я матері та дитини" та вдосконалення медичної допомоги матерям та дітям і має статус "Лікарня, доброзичлива до дитини".

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: