fbpx

У Коломиї відбувся завершальний етап благодійного заходу "Боже, нам єдність та щедрість даруй"

Суспільство 22:20, 17.12, 2016

Культурно-мистецьку благочинну акцію "Боже, нам єдність та щедрість даруй" організатори приурочили новорічно-різдвяним святам, а зібрані кошти будуть передані потребуючим на Схід.

Ініціатор заходу – Міністерство внутрішніх справ України, інформує Сектор комунікації ГУНП в Івано-Франківській області. 

Перед концертом, який відбувся у Коломийському палаці культури "Народний дім", уже традиційно пройшла виставка творчих робіт учнів місцевих шкіл.

Виступ-програму розпочали народний аматорський ансамбль танцю "Сварга" та ансамбль народного танцю "Дивограй". Далі програму виступів представили артисти Академічного ансамблю пісні і танцю Національної гвардії України, ансамблю пісні і танцю "Патруль" ГУНП в Луганській області.

За сприяння в організації проведення заходу керівників творчих колективів нагородили подякою від Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області, яку вручив заступник начальника Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області Василь Кіцелюк.

За підтримку в організації та сприянні у проведенні благодійного заходу він також вручив подяку начальникові відділу культури Коломийської міської ради Уляні Мандрусяк.

Радник Міністра внутрішніх справ Іван Стойко підсумував належно проведену благочинну акцію на Прикарпатті.

"Мета у нас одна – допомога бійцям, переселенцям, дітям, котрі її потребують, – це сироти, які проживають у дитячих будинках, притулках на Донбасі. І ми нині вдячні за допомогу, яка нас об’єднує, і все, чим посприяли прикарпатці  і кошти, і продукцію – ми передамо потребуючим на Схід. Упевнений, що український народ вистоїть, разом ми сильні і непереборні, бо уміємо співпереживати, вірити і любити свою Україну",  зазначив Іван Стойко.

Представники Коломийської державної адміністрації та районної ради в свою чергу подякували за прекрасний виступ артистам Академічного ансамблю пісні і танцю Національної гвардії України та ансамблю пісні і танцю "Патруль" ГУ НП та подарували карпатські сувеніри.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: