fbpx

У Коломиї засудили артиста військового оркестру, який "загуляв" на три місяці

Суспільство 20:47, 09.10, 2017

Коломийський міськрайонний суд затвердив угоду про визнання між військовою прокуратурою та артистом першої категорії оркестру управління військової частини В-3950.

Суд визнав музиканта винним у вчиненні кримінального правопорушення за ст. 407 ч. 4 КК України (самовільне залишення військової частини або місця служби).

У серпні 2016 року обвинувачений підписав з командиром військової частини В-3950 контракт про проходження військової служби на три роки.

Наказом командира він був призначений на посаду артиста другої категорії оркестру управління військової частини В-3950.

Однак 23 січня 2017 року о 9.00 год. обвинувачений без поважних причин не з'явився вчасно на службу до розташування військової частини та без поважних причин перебував поза розташуванням військової частини до 25 квітня 2017 року, йдеться в рішенні суду.

Військова прокуратура уклала з обвинуваченим угоду про визнання винуватості. Відповідно до угоди суд затвердив угоду про визнання винуватості, визнав музиканта винним у вчиненні кримінального правопорушення за ст. 407 ч. 4 КК України, призначив йому покарання три роки позбавлення волі та на підставі ст. 75 КК України звільнив його від відбування основного покарання з випробуванням з іспитовим строком один рік.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: