fbpx

У коломиянки, яка п'яною гуляла з трирічним сином, забрали дитину. ВІДЕО

Суспільство 20:28, 13.08, 2017

До нетверезої жінки з дитиною викликали поліцію.

Жінка може втратити дитину через зловживання алкоголем. На цей час у неї тимчасово забрали сина через те, що вона гуляла з трирічною дитиною в нетверезому стані. 

Небайдужі коломияни викликали поліцію до п'яної жінки з дитиною. Маму запросили на медичне освідчення на кількість алкоголю в крові, інформує НТК. Дитину забрали у міжрегіональний центр соціально-психологічної реабілітації, що в селі Мединя Галицького району. 

Маленькому Артемчику тільки три з половиною рочки, але він вже знає, як це, коли батьки випивають і б'ються, розповідає начальник служби у справах дітей Коломийської міськради Ігор Івахнюк. За його словами, соціальні служби вже кілька років працюють з родиною Артема. 

"Проблема в тому, що мама дуже сильно зловживає алкоголем.  Живе зі співмешканцем, який також зловживає алкоголем і в стані алкогольного спяніння наносить їй побої. Деколи б’є кулаками, деколи ріже ножем – і це все відбувається в присутності дитини. Такі речі є неприпустимими. Тому служба у справах дітей відреагувала", – пояснив Ігор Івахнюк. 

Ще в 2015 році Коломийський виконком прийняв рішення про негайне вилучення дитини з сім'ї. Але суд дав матері шанс на виправлення і залишив їй сина. 

Жінка пити не перестала. Тепер вона, каже представник служби у справах дітей, нетверезою виходить в місто гуляти з дитиною і часто не тримається на ногах. Відомий випадок, коли напідпитку вона перевернула візочок з дитиною. Тоді працівники поліції і соцслужби доправили маму з хлопчиком в дитячу лікарню. Дитину оглянули і госпіталізували. Наступного дня мама втекла і забрала дитину з собою. 

"Оскільки громадянка не виправляється і не співпрацює з соціальними службами, було повторно прийняте рішення негайно відібрати від матері дитину", – додає Івахнюк. 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: