fbpx

У Коломийському госпіталі для ветеранів війни завершили ремонт палат, який ініціювала Спілка афганців

Суспільство 18:54, 30.05, 2017

Сьогодні в Коломиї освятили відремонтовані палати у госпіталі для ветеранів війни. З ініціативи Коломийської міськрайонної спілки афганців ремонт робили гуртом: залучали кошти спілки, меценатські внески місцевих підприємців, доброчинних організацій.

471 тисячу 500 гривень вдалося зібрати для доброї справи – таку суму озвучив голова коломийських афганців Йосип Тодорів. Як результат – облаштовано 3 палати для учасників бойових дій та інвалідів війни, кабінет ортопедичної стоматології, коридор та кімнату приймального покою, повідомляє відділ інформаційної політики Коломийської міськради.

"Перші, хто відгукнулися,  розповів Йосип Тодорів,  це міський голова Ігор Слюзар, керівники обласної ради та облдержадміністрації Олександр Сич та Олег Гончарук. Дуже вдячний за значний внесок депутату обласної ради Петру Книшуку. Підтримали нас у цій справі й Печеніжинська, Нижньовербізька громади, Отинія, сім організацій ветеранів Афганістану із різних міст і районів нашої області. Багато сприяли власники магазинів. Хочу відзначити, зокрема, "Епіцентр", "Електросвіт", "Плиточка" та багато інших".

На цьому коломийські афганці не планують зупинятися, адже роботи ще чимало, а герої, які захищають нас на сході країни, гідні мати найкращі умови для реабілітації. Наступні за планом – ремонтні роботи у палатах неврології, два адміністративні кабінети, а також облаштування приміщення для лікувальних водних процедур.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: