fbpx

У Коломийському районі відкрили дві поліцейські станції. ФОТО

Суспільство 10:25, 25.03, 2017

У селищі Печеніжин та селі Турка Коломийського району урочисто відкрили поліцейські станції.

Така станція вперше запрацювала на Коломийщині торік у червні в селі Матеївці. Це дало можливість громадам окружних сіл жити безпечніше та спокійніше.

Станція у смт. Печеніжин обслуговуватиме територію 9 сіл, які входять до об’єднання, а у с. Турка – 5 сіл. 

Керівництво поліції та голова Печеніжинської територіальної громади подбали про окреме приміщення для працівників поліції, забезпечили комп’ютерним та службово-технічним обладнанням для належного функціонування поліцейського відділку, а у Турці приміщенням та технікою забезпечив місцевий меценат Мирослав Червінський.

Представники влади відзначили важливість функціонування поліцейських станцій і пообіцяли посильну допомогу правоохоронцям у підтриманні правопорядку.

Заступник начальника ГУНП в області Василь Кіцелюк подякував усім, хто долучився до того, щоб ця станція запрацювала для людей, та відмітив:

"Діяльність станції у селах дасть можливість ефективніше реагувати на звернення громадян та працюватиме в цілодобовому режимі. Правоохоронці забезпечуватимуть громадський порядок, виїжджатимуть на місце скоєння злочину чи правопорушення, здійснюватимуть нагляд за безпекою дорожнього руху. Що ближче поліція до людей, то безпечніше на території обслуговування. Те, що поліція поруч, уже є профілактикою злочинності. І добре, що громади підтримали проект і зробили усе можливе, аби в наших селах було безпечніше і спокійніше жити". 

Начальник Коломийського відділу поліції Остап Білейчук відзначив: "Завдяки спільним зусиллям ми забезпечили функціонування уже трьох станцій на території району та, думаю, що наприкінці першого півріччя ми відкриємо таку ж станцію у смт. Отинія. Поліція у селах – це безпека і спокій громадян і робочі місця для поліцейських". 

За християнською традицією благословляючи добрі справи, священики освятили адмінбудівлі та службовий транспорт поліції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: