fbpx

У Косові на презентації сайту про пішохідний туризм у Карпатах провели класичну чайну церемонію

Стиль життя 19:27, 21.09, 2017

У Косові відбулася презентація сайту «МапаКосів» – про пішохідний туризм у Карпатах та Україні. Захід присвятили Міжнародному дню туризму в Україні, а також шостій річниці існування цього волонтерського проекту.

Гостей презентації потішили класичною чайною церемонією, яку в Косові побачили вперше. Смакували елітний китайський чай від проекту «Підпільна Чайна».

Один із засновників проекту «МапаКосів», журналіст і мандрівник Тарас Пасимок поділився планами з розвитку сайту, а також розповів про свої останні захопливі мандри Україною, які тривали більш як місяць.

За цей час Тарасові вдалося пройти від озера Росохан до Синевиру в Карпатах, згодом двічі побувати в місті Рахів, відвідати кам’яні фортеці Тустані та Бубнища, помандрувати містами Центральної та Східної України (Полтава, Дніпро, Запоріжжя, Харків), а також побувати в Місцях Сили – на острові Хортиця та Кам’яній могилі в Запорізькій області. А ще Тарас відвідав узбережжя Азовського моря та найбільше озеро України – Свитязь. Завершились місячні мандри в Тернополі.

Косівський мандрівник Олександр Бондаренко розповів про свої нещодавні мандри в Грузію та Францію і підкорення найвищих вершин Європи – Казбека та Монблана.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: