fbpx

У Косові обговорили проект регіональної цільової програми розвитку туризму на 2016-2020 роки

Суспільство 20:11, 30.04, 2015

Сьогодні в Косові на базі відпочинку "Байка" відбулось чергове виїзне засідання робочої групи з розробки проекту регіональної цільової програми розвитку туризму на 2016-2020 роки в рамках реалізації проекту ЄС "Івано-Франківська область – край для туризму".

З вітальним словом до учасників звернувся заступник голови Косівської райдержадміністрації Ярослав Бринський. В обговоренні взяли участь представники туристичної сфери Косівського, Коломийського, Снятинського, Городенківського районів, Регіонального туристично-інформаційного центру та інші. Про це повідомляють в Івано-Франківській ОДА

Директор департаменту міжнародного співробітництва, євроінтеграції та розвитку туристичної інфраструктури облдержадміністрації Наталія Гасюк презентувала проект регіональної цільової програми розвитку туризму на 2016-2020 роки та інші заходи проекту "Івано-Франківська область – край для туризму". Наголос зроблено на конкретизації пропозицій райдержадміністрацій та виконавчих комітетів міських рад міст обласного значення та передбаченні співфінансування заходів з розвитку туристичної галузі на місцевому рівні, що відповідає практиці реалізації більшості європейських проектів. 

Довідково:

Проект "Івано-Франківська область – край для туризму" впроваджується Івано-Франківською облдержадміністрацією за підтримки Івано-Франківської обласної ради та співфінансується Європейським Союзом. Метою проекту є підтримка соціально-економічного зростання Івано-Франківщини через впровадження ефективної регіональної політики та розвиток туристичної галузі Прикарпаття.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: