fbpx

У Косові провели місячник "Прийміть дитину у родину"

Суспільство 10:19, 27.03, 2016

Протягом березня у Косові відбувся інформаційно-рекламний місячник "Прийміть дитину у родину".

В ході місячника серед населення району розповсюджувались інформаційні листівки та надавалась інформація щодо пріоритету сімейних форм виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, зокрема особливостей створення та функціонування прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу, інформує прес-служба Косівської РДА.

В Косівському районі з 2006 року успішно функціонують 7 прийомних сімей та 2 дитячі будинки сімейного типу, в яких виховується 24 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

З метою інформування людей та пошуку сімей, які готові у своїх домівках доглядати за дітьми, що потребують захисту, працівники Косівського РЦСССДМ за участю волонтерів 25 березня 2016 року провели інформаційну акцію на вулицях Косова "Станьте патронатними вихователями". Косівським РЦСССДМ розроблені листівки "Патронатна сім’я", в якій міститься необхідна інформація щодо особливостей створення та функціонування патронатних сімей, а також вимог до патронатних вихователів і контактні дані.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: