fbpx

У Косові "Союз Українок" розробляє проект "Домашня мануфактура"

Культура 17:21, 28.01, 2015

Косівська районна організація "Союзу Українок" активно розробляє проект "Домашня мануфактура", розрахований на довготривалу перспективу.

Проект є одним з пунктів плану роботи Всеукраїнської громадської організації "Союз Українок" на цей рік, інформує КУРС із посиланням на ОДТРК "Карпати".

Ідея має глибоке коріння та продовжує традиції господарської кооперації, яка була одним з напрямків діяльності організації з моменту її заснування. Завітала до Косова, аби взяти участь у розробці проекту, голова Всеукраїнської громадської організації "Союз Українок" Ореслава Хомик.

"Метою проекту є багатогранна діяльність, яка дала ринок збуту жінці, котра є працівницею якогось колективу і не має трудової книжки, яка має золоті руки, яка вміє досконало виготовляти мистецькі предмети ужиткового характеру. Їй треба допомогти: привезти тканину, нитки, матеріали, розрахуватися з нею за роботу. Первинно ми плануємо ці речі не реалізувати, а стартувати з доброї виставки. Цей проект мав би мати широкий розголос", – розповіла Ореслава Хомик.
На проект у Косівській організації "Союзу Українок" спонукали високохудожні мистецькі виставки рукоділля і бісероплетіння у Косові та у Львові. Попередньо проект стартуватиме вже у лютому.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: