fbpx

У Косові юнак викрав скутер та продав його за тисячу гривень. ФОТО

Суспільство 13:58, 01.04, 2017

До місцевого відділу поліції із заявою про крадіжку звернувся 55-річний житель Косова. Потерпілий повідомив про те, що з території його домоволодіння було викрадено мопед марки "Viper" вартістю понад 9 тисяч гривень.

Поліцейські встановили причетного до злочину. Підозрюваний – 19-річний косівчанин. З’ясували, що парубок, проходячи повз будинок потерпілого, зайшовши на подвір'я, побачив біля будинку мопед, сів на нього та поїхав, повідомили у секторі комунікації ГУ Нацполіції в області.

Хлопець пояснив свій вчинок складним матеріальним становищем. Викрадений мопед наступного ж дня продав за 1000 гривень, а виручені кошти витратив на гулянки.

Наразі за цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального Кодексу України.

Парубку загрожує покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або обмеженням волі на строк від трьох до п'яти років, або позбавлення волі на той самий строк.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: