fbpx

У Косові зловмисник стягнув обручку з захмелілого пенсіонера

Суспільство 10:51, 20.07, 2017

Вчора до Косівського відділу поліції звернувся 71-річний пенсіонер та повідомив, що в нього викрадено золоту обручку вартістю близько 5 тисяч гривень.

Чоловік повідомив, що підозрює у крадіжці  свого товариша. Підозри потерпілого підтвердилися. Зловмисником виявився 51-річний місцевий житель, який напередодні розпивав спиртні напої з потерпілим на одній із літніх терас місцевого магазину. Тож коли заявник заснув, лиходій, скориставшись цим, зняв з пальця обручку та пішов до найближчого ломбарду. Викрадене одразу ж здав, а виручені кошти потратив на алкоголь, повідомили у секторі комунікації ГУНП в області.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: