fbpx

У Крихівцях на виїзді з Франківська облаштовують "острівці безпеки". ФОТО

Суспільство 20:21, 12.10, 2017

На вулиці Криховецькій, яка славиться ДТП, встановлять два "острівці" – на пішохідних переходах.

Про роботи, що почалися у Крихівцях, в мережі повідомив голова Служби автомобільних доріг Івано-Франківської області Василь Буджак. 

Наразі вже влаштували один із двох запланованих "острівців безпеки". 

"Безпека руху в центрі уваги роботи Служби автомобільних доріг з підрядними організаціями. За кошти Державного бюджету на експлуатаційне утримання доріг згідно з розпорядженням Кабінету міністрів України ДП "Івано-Франківський облавтодор" облаштовує острівці безпеки на пішохідних переходах у Крихівцях. А громада приміського села за кошти місцевого бюджету облаштовує пішохідні придорожні тротуари", – повідомив Буджак. 

Водії у соцмережі оцінили роботу дорожників, але скаржаться, що "острівці безпеки" погано видно вночі. 

"Не люблю скаржитись, але це питання безпеки. Чому знаки які встановлені на острівцях безпеки на дорозі в сторону Крихівців взагалі не світяться в світлі фар авто?", – пише Володимир Віксевич.

"Вчора вперше ввечері їх замітив і теж здивувало, що знаки не світловідбиваючі. Думаю не довго чекати на ДТП", – додає Ярослав Волощук.

 

Нагадаємо, раніше на Криховецькій встановили два світлофори – на нерегульованих пішохідних переходах, поблизу яких неодноразово ставалися ДТП. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: