fbpx

У Матеївецькій ОТГ створили перше комунальне підприємство. ВІДЕО

Політика 18:55, 10.04, 2017

У Матеївецькій ОТГ місцеві обранці внесли зміни до бюджету, створили комунальне підприємство "Господарне" та затвердили його директора.

2 квітня мешканці Матеївецької ОТГ обирали старост сіл. Напередодні, на черговій місцевій сесії, підбили підсумки перших виборів старост та урочисто вітали новообраних керівників. Старостою Семаківців, Замулинців та Криничків став 34-річний Іван Назарійчук, мешканець Семаківців, за нього проголосували 484 виборці. 38-річний Роман Пустовар з Тростянки став старостою Пилипів, Кропивища та Тростянки, набравши 353 голоси. 279 виборців проголосували за 55-річного Михайла Чобанюка із Залуччя, обравши його старостою Дебеславців, Ганева, Липників та Залуччя, інформує НТК.

На другому пленарному засідання третьої сесії Матеївецької ОТГ депутати на чолі з головою Петром Книшуком вирішили створити комунальне підприємство. Ця організація займатиметься благоустроєм та називатиметься "Господарне".

"Ми зможемо залучати інвестиції, ми матимемо відрахування у бюджет, будуть додакво створюватися робочі місця. Є в нас таке фермерсье господарство КВС, яке додатково виділить 500 тисяч гривень на це підприємство для того, щоб воно могло розвиватися на перших порах", – відзначив Петро Книшук.

Керівництво Матеївецької громади вже запланувало придбати і першу техніку для комунального підприємства. Директором новоствореного КП "Господарне" депутати затвердили Любомира Веселовського.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: