fbpx

У Микуличині відбувся футбольний турнір до 25-річчя Незалежності України "Кубок Карпат"

Спорт 15:22, 22.08, 2016

Минулими вихідними в селі Микуличин Яремчанської міської ради відбувся традиційний футбольний турнір "Кубок Карпат", який проводиться під егідою Івано-Франківської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства "Динамо" і присвячений 25-ій річниці Незалежності України.

У відкритті восьмого за ліком турніру взяли участь голова обласної організації ФСТ "Динамо", керівник Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області Віктор Шкутов, заступник голови прикарпатського "Динамо", депутат обласної ради Андрій Мироняк, перший заступник голови Надвірнянської райдержадміністрації Іван Тодорук, міський голова Яремче Василь Онутчак і місцевий війт Василь Скірчук. Вони привітали аматорів і ветеранів футболу з Івано-Франківщини, Чернівців і міста Броварів Київської області та побажали їм вдалого виступу, передає СК ГУНП в Івано-Франківській області.

Очільник обласної поліції Віктор Шкутов побажав перемоги найсильнішому: "Спорт повинен бути невід'ємною частиною життя кожної людини, бо спорт – це здоров'я, а в здоровому тілі – здоровий дух".

У перший день змагань відбулися матчі групового турніру, а в неділю по дві найсильніші команди з кожної групи розіграли між собою з першого по четверте місця.

Серед аматорів переможцем турніру стала команда "Епіцентр К10" – минулорічний чемпіон і володар кубка Івано-Франківської області, котра буквально вирвала перемогу (3:2) в суперників із "Каменяра", який представляє Івано-Франківський коледж фізичного виховання.

В поєдинку за третє місце СК "Беркут" із Броварів обіграв команду обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій "Рятівник".

Не менш напруженим видався турнір серед ветеранів. У фіналі Івано-Франківська команда "Пасічна" з мінімальним розривом 4:3 перемогла чернівецький "Універсал". На радість місцевих уболівальників, Яремчанський "Вулкан" по пенальті обіграв "Бескид" із Надвірної і посів третє місце.

Депутати Івано-Франківської обласної ради Андрій Мироняк і Василь Озорович вручили капітанам команд-призерів турніру кубки, грамоти та грошові премії.
Граючий тренер команди "Епіцентр К10" майстер спорту Роман Ярий відзначив чітку організацію турніру й хорошу підготовку футбольної арени в Микуличині. Для його команди, яка виступає в першій лізі чемпіонату України з футзалу, ці матчі стали непоганими спарингами перед початком цьогорічного сезону.

За словами Андрія Мироняка, цього року в розіграші "Кубка Карпат" взяли участь 14 колективів.

"Основна мета цих змагань – пропаганда фізичної культури й спорту, здорового способу життя, – каже Андрій Мироняк. – Це на сьогодні одне з найважливіших завдань держави. Будемо проводити такі змагання й надалі. Крім того, на Покрову плануємо провести в Микуличині дитячий шаховий фестиваль".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: