fbpx

У Микуличині відкрили пункт екстреної медичної допомоги. ФОТО

Суспільство 19:24, 18.10, 2016

У селі Микуличин Яремчанської міської ради відкрили новий пункт постійного базування бригади Івано-Франківського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

З вітальним словом до працівників пункту і місцевих жителів звернулися головний лікар ОЦЕМД та МК Володимир Похмурський і головний лікар Яремчанської центральної міської лікарні Олександр Соколюк, інформує прес-служба ОДА.

За словами Володимира Похмурського, відкриття такого пункту постійного базування є добрим прикладом поєднання інтересів місцевої громади і обласної структури комунального закладу, яка зобов’язана на всій території області надавати населенню екстрену медичну допомогу.

Також керівник зазначив, що цей заклад дасть можливість наблизити послугу до пацієнта, зменшити час доїзду (в таких умовах 11 км – мінімум 20 хв.) та покращить соціальні умови перебування бригади на місці базування. Головний лікар переконаний і в тому, що розвантаження Яремчанського пункту дасть економію в ОЦЕМД у сумі 80 тис. гривень, які затрачалися на пальне в межах 22 км південніше Микуличина. 

На території Яремчанської міської ради знаходяться три бригади екстреної медичної допомоги. На сьогодні їхні пункти базування це – м. Яремче, с. Микуличин та смт. Ворохта.    

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: