fbpx

У Надвірній мер зобов’язав комунальників боротися з бурульками та зсувами снігу

Суспільство 19:46, 16.11, 2016

Міський голова Надвірної Зіновій Андрійович видав розпорядження про організацію боротьби з бурульками, зсувом снігу та очистку дахів від снігу.

Враховуючи складні погодні умови, викликані значним випаданням снігу та низькою температурою, з метою попередження травматизму міський голова Зіновій Андрійович видав розпорядження "Про організацію боротьби з бурульками, зсувом снігу та очистку дахів від снігу", інформує прес-служба міської ради.

Розпорядженням зобов’язано начальника КП "Надвірнянський житловик" А. Андрусяка, завідуючих садками "Світлячок", "Сніжинка", "Пролісок", "Квітка Карпат", "Вогник", "Берізка" (Н. Грицюк, Г. Сидоряк, Е. Афтаназів, Г. Маляр, О. Дзюринець, М. Аксьонова), директорів середніх шкіл №№ 1, 2, 3, 4 (П. Маланюк, М. Возний, Я. Крицький, Р. Романишин), керівників промислових підприємств, установ, організацій всіх форм власності, що знаходяться на території міста, організувати роботи зі збивання бурульок, скидання снігу з дахів.

"Під час проведення робіт дотримуватись правил техніки безпеки та охорони праці. В разі неможливості виконання вказаних робіт огородити проходи під дахами. Начальнику КП "Надвірнянський житловик" А.и Андрусяку попередити мешканців будинків про небезпеку проходу в зонах можливого падання бурульок та зсуву снігу з дахів", – йдеться в розпорядженні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: