fbpx

У Надвірній облаштували майданчик для вуличних тренувань. ФОТО

Спорт 11:52, 11.10, 2016

Нещодавно до Надвірнянської міської ради звернулась спортивна молодь міста з проханням облаштувати майданчик для заняття таким нетрадиційним видом спорту, як воркаут (Work оut).

Це – заняття фізичною культурою із застосуванням тренувального обладнання в громадських об’єктах, таких як шкільні двори, парки, спортивні майданчики в міській забудові. Включає тренування на турніку, брусах, яке відбувається на свіжому повітрі.

Минулого тижня силами КП "Надвірнакомунсервіс" в зоні відпочинку імені Назарія Яремчука біля волейбольного майданчика встановлено спортивні елементи для заняття воркаутом та вуличні тренажери. Працівники підприємства також провели благоустрій території біля майданчика, інформує прес-служба Надвірнянської міської ради.

Крім того, минулого місяця облаштовано силовий спортивний майданчик в зоні відпочинку (біля 2-го озера), де встановлено вуличні тренажери.

Також цього року у Надвірній в рамках обласного проекту встановлено універсальний багатофункціональний спортивний майданчик для занять різними видами спорту. В минулих роках відкрито скейтпарк та встановлено вуличні тренажери. В міському парку дитячий майданчик перетворився на справжнє спортивне містечко під відкритим небом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: