fbpx

У Надвірній відбудуться "Вечорниці для фронту"

Суспільство 07:50, 07.12, 2016

Вже доброю традицією стала організація різноманітних благодійних акцій на теренах Надвірнянщини, зокрема в Биткові, Пньові, Молодькові, Гвозді та Делятині. метою яких є підтримати учасників АТО.

Під час таких акцій бійцям АТО з любов’ю і щирою подякою небайдужі мешканці Надвірнянщини готують смачні страви домашньої кухні, ліплять вареники, після чого волонтери відразу везуть їх на передову, з метою подарувати нашим захисникам тепло домашнього вогнища, щоб вони відчули близькість рідного дому та вдячність за їх героїчних подвиг.

Так, нещодавно в с. Гвізд пройшла така акція "Зліпи вареник для бійця АТО". Громада села наліпила близько 8000 вареників. Окрім продуктів харчування і консервації, на передову поїхали теплі речі, засоби гігієни та інше.

За сприяння міського голови Зіновія Андрійовича та Надвірнянської РО ВО "Свобода" 13 грудня 2016 року в Надвірнянській ЗОШ №3 організовують чергову благодійну акцію "Вечорниці для фронту". Початок о 15.00 год.

"Запрошуємо всіх небайдужих надвірнянців активно долучитися до цього заходу та підтримати наших бійців на Сході України", – інформує прес-служба Надвірнянської міської ради..

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: