fbpx

У Надвірнянському районі чоловік украв з гаража односельчанки електроінструменти і три викрутки

Суспільство 14:34, 07.02, 2017

Серед крадіжок в області найбільш поширені крадіжки електроінструментів.

Це пояснюється тим, повідомляє Національна поліція Прикарпаття, що товар користується попитом, не надто габаритний і дороговартісний. Злодії завжди знаходять охочих придбати електроприлади та інструменти для потреб у господарстві.

Так, до чергової частини Надвірнянського відділу поліції звернулася 42-річна жителька одного із сіл району. Жінка повідомила, що з її гаража зникли електроінструменти.

Правоохоронці в той же день встановили особу зловмисника. Ним виявився 20-річний односельчанин потерпілої, якого уже притягали до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

Як з’ясували, зловмисник вночі, зірвавши навісний замок, проник у гаражне приміщення, звідки викрав дві бензопили “SHTIL MS 180”, кутову шліфувальну машинку “DWT-WT125 S”, електродрель “Інтерскоп ДУ-750ЄР”, електрозварювальний апарат та три викрутки. Після того все крадене заховав у себе вдома – хотів продати. Проте з краденим крамом його затримали працівники поліції.

За фактом крадіжки розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка, поєднана з проникненням у житло чи інше приміщення) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: