fbpx

У нічному клубі Рогатина провели благодійний вечір для онкохворої дівчинки. ФОТО

Суспільство 09:47, 22.12, 2016

Ініціативу благодійного вечора для онкохворої Марічки Троян-Мосори подав НК "Мамма Міа", а небайдужі рогатинці долучитись до його проведення.

"Почувши історію Марічки, я просто не могла залишитись осторонь, – з трепетом у голосі розповідає керівник нічного клубу Наталя Дума. – Як мама щиро співпереживаю цій родині, тому одразу ж виникла думка провести благодійний захід, щоб допомогти їй у зборі коштів. Приємно, що як тільки опублікувала оголошення, до мене приєднались Ганна Владика, котра займається оформленням повітряних кульок, Оля Третяк, яка випікає імбирні пряники, та Мар’яна Королишин, котра зробила значну пожертву. Щиро молимось за здоров’ячко для Марічки та віримо у її одужання".

Для гостей благодійного вечора у "Мамма Міа" підготували захопливу програму. Малечу чекали запальні танці, цікавий флешмоб, веселі конкурси і багато новорічних сувенірів. Ведуча заходу Христина Воробець раз по раз запрошувала діток у чарівний світ казки та дивовижних персонажів. Тим паче кожного маленького гостя чекав солодкий подаруночок від "Мамма Міа" та пам’ятне фото зі святим Миколаєм, який разом з ангеликом завітав на вечір. Поки Чудотворець уважно слухав кожну дитинку і вручав їй презентик, його помічник дарував малятам образки із святим Миколаєм, пише Рогатка.

Особливо зворушливим моментом заходу стало створення плаката із побажаннями для Марічки, який оформили дітки. Кожен охочий писав послання підтримки, яке згодом вмощувалось на великому ватмані, що буде переданий дівчинці у лікарню.

Впродовж вечора небайдужі рогатинці мали змогу долучитись до збору коштів для Марічки Троян-Мосори. Благодійну допомогу кидали у спеціальну скриньку, а також Ганна Владика та Оля Третяк додали сюди усі виручені гроші від продажу своїх сувенірів. Загалом вдалось зібрати 5304 гривень.

КУРС писав, що 10-річна Марічка Мосора з Рогатина хвора на гостру лейкемію і бореться за життя – потрібна допомога.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: