fbpx

В обласному бюджеті на 2016 рік заклали 400 тисяч на "Книгу пам'яті України"

Суспільство 12:30, 21.12, 2015

У рамках регіональної цільової програми підтримки книговидання на 2016-2020 роки на Прикарпатті обласна рада виділить цього року 400 тисяч гривень відділу пошуково-видавничого агентства "Книга пам'яті України".

З таким проханням звернувся до депутатської комісії з питань гуманітарної політики та свободи слова директор департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації Ігор Дебенко.

Він зазначив, що потрібно у програму внести фіксовану суму, оскільки працівники його департаменту допустили помарку і не зазначили фіксованої суми, через що тираж книги може бути мізерний у цьому році. На видавництво "Книги пам'яті України" пропонується передбачити 400 тисяч гривень, що відповідає рівню минулого року.

Цього року обласним відділом пошуково-видавничого агентства "Книга пам'яті України" видані книги "Герої Революції Гідності" та "Горять свічки на серці України".

Протягом 2016-2020 років в обласному бюджеті передбачена фінансова підтримка на забезпечення діяльності обласного відділу пошуково-видавничого агентства "Книга пам’яті України" у розмірі 2,1 млн гривень. Зараз готується до виходу видання  "Українська дивізія "Галичина".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: