fbpx

В облдержадміністрації обіцяють проект бюджету на наступний рік обговорити з громадськістю

Політика 19:42, 28.09, 2016

Голова Івано-Франківської облдержадміністрації Олег Гончарук підписав розпорядження про заходи щодо підготовки проектів місцевих бюджетів області на наступний рік.

Зокрема, у документі йдеться про створення робочої групи із формування проекту обласного бюджету на 2017 рік. Її очолить заступник голови ОДА Ярослав Паранюк, інформує прес-служба ІФ ОДА.

До складу робочої групи увійдуть т. в. о. директора департаменту фінансів облдержадміністрації Леся Балагура, голова постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків Микола Палійчук та заступник директора – начальник управління доходів та фінансів виробничої сфери департаменту фінансів ОДА Ганна Качур.

Планується, що проект обласного бюджету буде обговорюватися із громадськістю. Попередні обсяги доходів і видатків бюджету будуть висвітлені на офіційному веб-сайті облдержадміністрації. Відповідно до розпорядження, затвердження місцевих бюджетів на 2017 рік повиннo відбутися до 25 грудня 2016 року.

Як йдеться в повідомленні, 26 вересня під керівництвом голови облдержадміністрації Олега Гончарука відбулася нарада за участю заступників голови ОДА Ігоря Пасічняка і Валерія Крецула, а також керівників структурних підрозділів облдержадміністрації щодо формування обласного бюджету на наступний рік.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: