fbpx

У "Перлині Придністров'я" поліцейські нагадали дітям про дорожню безпеку

Суспільство 16:59, 19.07, 2016

Правоохоронці днями зустрілися з дітьми, які проводять літні шкільні канікули в відпочинково-оздоровчому закладі на Городенківщині, щоб у невимушеній атмосфері повторити з ними дорожню грамоту.

Працівники поліції цього разу провели заняття з школярами в нетрадиційній обстановці – під час походу мальовничими місцинами на березі Дністра, інформує Сектор комунікації ГУ НП в Івано-Франківській області.

Як засвідчила бесіда з ними, навіть найменші діти усвідомлюють, що дотримання Правил дорожнього руху є невід’ємною частиною їх особистої безпеки, а відтак їх знання необхідно постійно удосконалювати. Тому дітлахи з неабияким азартом включилися в тематичну розмову з поліцейськими, жваво відповідали на запитання правоохоронців, демонструючи раніше набуті знання у цій сфері, та аналізували конкретні ситуацій, які виникають на дорозі.

Як і зазвичай, у період літніх канікул працівники поліції особливу увагу юних учасників дорожнього руху привернули до правил переходу доріг та вулиць, вимог до їзди на велосипеді, руху пішоходів біля проїжджої частини у темну пору доби, перевезення дітей-пасажирів та інших актуальних моментів.

Закономірно, що найбільш емоційно діти сприйняли можливість ознайомитися зі спеціальним обладнанням службового автомобіля поліцейських, які контролюють безпеку дорожнього руху. А окремі відпочивальники на згадку про спілкування з працівникам поліції зробили селфі з гостями-правоохоронцями.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: