fbpx

У першій в Україні Печеніжинській ОТГ відкрили сучасний ЦНАП

Суспільство 19:11, 07.12, 2016

У першій в Україні Печеніжинській ОТГ відкрили сучасний ЦНАП у відремонтованому і належно оснащеному приміщенні.

В урочистостях з цього приводу взяли участь представники обласної влади, виконавчий директор Івано-Франківського РВ АМУ Юрій Стефанчуккоординатор Івано-Франківського обласного Офісу реформ Руслан Панасюк та ін.

За словами Юрія Стефанчука, голова Печеніжинської ОТГ Ігор Довірак докладає максимум зусиль задля наближення адмінпослуг до людей, що й повинен робити відповідальний керівник об’єднаної громади з метою поліпшення життя її жителів.

"З відкриттям ЦНАПу Печеніжинська ОТГ стала на крок ближче до європейських стандартів і може слугувати прикладом не тільки для громад Прикарпаття, а й усієї України щодо якісної організації надання послуг", – вважає Руслан Панасюк.

Ігор Довірак наголосив, що ЦНАП, який уже функціонує з січня у Печеніжинській ОТГ, надав понад 3 тисячі послуг. А керівник Центру надання адмінпослуг (ЦНАП) Печеніжинської селищної ради об’єднаної територіальної громади Іванна Филипів вважає роботу цієї нової структури, що стосується переважно опрацювання звернень щодо земельних, архітектурних і міграційних питань, уже добре налагодженою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: