fbpx

У поліції показали фото з місця ДТП, в якій постраждали п'ятеро дітей

Суспільство 12:20, 23.01, 2017

​У місті Яремчі водій легковика, який виїхав на смугу зустрічного руху та не зміг уникнути зіткнення з іншим автомобілем, керував машиною у нетверезому стані. У салоні йог "Жигулів" перебували четверо дітей та дружина.

Аварія трапилася 22 січня близько 18 год. 45 хв. на виїзді з міста Яремче. Як наразі встановлено, 27-річний житель села Микуличин Яремчанської міської ради, рухаючись автомобілем ВАЗ 2109, не врахував дорожньої обстановки виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся із автомобілем "Форд Фієста" під керуванням 38-річного іванофранківця.

Внаслідок аварії водій автомобіля ВАЗ 2109 отримав тілесні ушкодження у вигляді саден ноги. Його 29-річну дружину та трьох дітей віком 6, 4 і 3 років госпіталізували до Яремчанської лікарні з травмами голови. Ще одного 3-річного хлопчика-близнюка з тяжкими ушкодженнями голови доправили до обласної дитячої лікарні, пише КУРС з посиланням на СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

Крім того, в ДТП постраждала ще одна дитина – 4-річна пасажирка "Форда". У неї діагностовано післятравматичні головні болі.

Працівники поліції з’ясовують усі обставини ДТП, у якій травмовані люди. Зокрема, було встановлено, що водій "Жигулів" перебував за кермом добряче захмелілим.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: