fbpx

У поліції розповіли деталі затримання старшого слідчого на хабарі. ФОТО

Суспільство 18:27, 07.02, 2017

За 12 тисяч гривень старший слідчий збирався перекваліфікувати протиправні дії місцевого мешканця на менш тяжкий злочин. Тепер 29-річному поліцейському доведеться самому нести кримінальну відповідальність.

Управління внутрішньої безпеки поліції Івано-Франківської області отримало інформацію про те, що один зі співробітників поліції смт. Богородчани діє в обхід закону.

Старший слідчий, в провадженні якого перебували матеріали щодо вчинення хуліганства 23-річним жителем райцентру, домовився з підозрюваним про перекваліфікацію його дій на нанесення легких тілесних ушкоджень. За це поліцейський побажав отримати "гонорар".

Матеріали перевірки УВБ надіслало до військової прокуратури Західного регіону України. Там було розпочате кримінальне провадження за фактом вимагання неправомірної вигоди – ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.

Після отримання працівником Богородчанського відділення поліції Івано-Франківської області 12 тисяч гривень хабара його затримали працівники внутрішньої безпеки, військової і обласної прокуратури та Управління СБУ. Вирішується питання щодо обрання стосовно слідчого міри запобіжного заходу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: