fbpx

У ДМС запевняють, що чиновник, якого підозрюють у підробленні паспортів, звільнений минулого року

Суспільство 17:50, 30.11, 2016

З приводу інформації СБУ України про викриття на Івано-Франківщині схеми переправлення людей через державний кордон за підробленими паспортами прес-служба УДМС України в Івано-Франківській області інформує, що йдеться про колишнього завідувача одного з районних підрозділів міграційної служби області.

Як повідомляв КУРС з посиланням на прес-службу СБУ, начальник одного з районних підрозділів Державної міграційної служби та його підлеглі виготовляли закордонні паспорти із завідомо неправдивими відомостями для вихідців з Луганської та Донецької областей, а також громадян Російської Федерації. 

Прес-служба ДМС в області уточнює, що працівник був звільнений з посади у травні 2015 року за наслідками  проведення внутрішнього службового розслідування в УДМС в області. При цьому матеріали розлідування щодо виявлених фактів незаконного виготовлення закордонних паспортів були направлені в органи СБУ України. 

Результати службового розслідування стали підставою для звільнення завідувача районним сектором з формулюванням "за порушення Присяги державного службовця" відповідно до п. 6 частини 1 статті 30 Закону України "Про державну службу", який діяв на той час.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: