fbpx

У прикарпатській поліції переобрали голову профспілки. ФОТО

Суспільство 10:31, 22.04, 2017

Розпочалося засідання звітно-виборчої конференції профспілки із перегляду відеофільму про хронологію подій та заходів організованих та за участю Профспілки атестованих працівників ОВС України та областей впродовж останніх років діяльності.

З нагоди відзначення 25-річниці створення Профспілки АП ОВС України та за вагомий внесок і активну співпрацю з профспілкою начальника прикарпатської поліції Віктора Шкутова нагородили Почесним знаком ПАП ОВС України, заступника начальника – Ігоря Баб'юка та членів первинних профспілкових організацій нагородили ювілейною медаллю «25 років ПАП ОВС України».

Керівник прикарпатської поліції Віктор Шкутов привітав усіх присутніх, відзначив належну роботу обласної профспілки та вказав що:

«Наша профспілка працює в повну силу, вона дієва, дійсно відстоює права та інтереси як колишніх міліціонерів так і сьогоднішніх поліцейських. У цьому ви переконаєтеся, прослухавши звіт голови про детальну роботу профспілки. Дуже багато зроблено роботи щодо перерахунку пенсійного забезпечення пенсіонерів. Зараз цей процес на фінальному етапі. Я знаю, що наші пенсіонери будуть вдячні за вагому і важливу підтримку з боку профспілки. А ми будемо раді продовжувати кращі традиції ветеранів та пенсіонерів. Бажаю сьогодні плідної роботи у прийнятті відповідних рішень для втілення їх в життя».

Відтак делегати шляхом голосування обрали Олександра Козленка головою звітно-виборної конференції і розпочали роботу до затвердженого порядку денного.

Передусім про звітний період, починаючи із червня 2012 року по квітень 2017 року доповів усім присутнім голова Профспілки атестованих працівників ОВС Івано-Франківської області Володимир Бойдуник та прозвітував про надання матеріальної допомоги працівникам поліції, потреб АТО, сім'ям загиблих та зниклих безвісти правоохоронців, допомогу на оздоровлення дітей правоохоронців, будівництво культових споруд поліції та багато іншого.

Також було заслухано звіт голови ревізійної комісії Профспілки КаріниТанасійчук за звітний період та визнано її роботу  задовільною і такою, що відповідає статутним вимогам Профспілки, рішенням її вищих виборних органів.

Відтак делегати переобирали голову профспілки та згідно внесених кандидатур проголосували за нині діючого – Володимира Бойдуника. З цим призначенням його привітав Олександр Козленко, побажав плідної праці у подальшій діяльності та запевнив, що буде підтримувати обласну організацію у всіх починаннях та пропозиціях. У свою чергу Володимир Йосипович подякував за довіру та сказав, що:

«Ми будемо і далі продовжувати роботу з соціального та правового захисту працівників, підтримуватимем сім'ї загиблих правоохоронців при виконанні службових обов’язків та інші завдання передбачені Статутом».

На завершення зборів голова Профспілки АП ОВС України Олександр Козленко відзначив:

«Профспілка перш за все створена для захисту трудових інтересів спілчан. Це і правова і соціальна допомога працівникам поліції. Люди реально відчувають наш захист, тому довіряють профспілкам. Хочу відзначити вагому роботу Профспілки Івано-Франківщини під керівництвом Володимира Бойдуника, як одну з найкращих серед областей. Він допомагає та захищає інтереси працівників, підтримує бійців АТО, дітей загиблих. Роботи дійсно зроблено дуже багато».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: