fbpx

У прикарпатському селі урочисто відкрили підрозділ місцевої пожежної охорони. ФОТО

Суспільство 15:22, 02.08, 2017

Підрозділ місцевої пожежної охорони відкрили у селі Підгір’я Богородчанського району.

На урочистостях були присутні заступник начальника управління ДСНС в області Віталій Федунків, працівники Богородчанського районного відділу управління ДСНС в області, заступник голови Богородчанської райдержадміністрації Василь Поштарюк, жителі села та духовенство. Цей підрозділ буде обслуговувати територію сіл Підгір’я та Діброва. На сьогоднішній день це третій підрозділ місцевої пожежної охорони в районі, інформує прес-служба ОДА.
 

Заступник начальника управління ДСНС в області Віталій Федунків наголосив, що важливе місце в рамках децентралізації займають питання, пов’язані з цивільним захистом населення і територій, ліквідацією пожеж та стихійних лих у населених пунктах. Акцент робиться на відповідальності місцевих керівників та ініціативі самих мешканців населених пунктів щодо створення підрозділів місцевої пожежної охорони. І  відкриття місцевої пожежної охорони в селі Підгір’я – це ще один доказ того, якою великою рушійною силою може бути ініціатива місцевої громади за підтримки влади та управління ДСНС в області.

Заступник голови Богородчанської РДА Василь Поштарюк подякував рятувальникам та громаді села за те, що вони долучилися до цієї необхідної справи, усвідомлюючи всю її важливість.

Почесні гості перерізали символічну стрічку на вході до пожежного депо, після чого, як годиться, представники духовенства освятили приміщення, де нестиме службу особовий склад, і пожежний автомобіль та побажали рятувальникам Божого благословення в їх благородній справі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: